Виставка образотворчого мистецтва "Я люблю Вишгород"

Таку назву мала виставка, яку підготували вихованці студії творчості «Ра» міського Центру творчості «Джерело» під керівництвом наставників Ольги та Олени Ралко.

Роботи аквареллю, акрилом – «Чарівне місто» чотирирічного Федора Федоряка, Маргарити Демської (8 років), «Дари рідної землі» Вікторії Пироженко (11 р.), «Формула 1 на воді» Сергія Борисевича (11 р.), «Яхти на Київському морі» Дарії Ковальчук (12 р.), «Вишгора» Олени Коцан (13 р.) та інші – відкрили виставку, яка на першому поверсі закладу буде постійною. А вже у залі поверхом вище педагоги розмістили усі шедеври своїх вихованців та їхніх батьків. Саме родинну творчість, коли батьки, бабусі підхоплюють те, що роблять діти, і починають творити разом, прагнули показати організатори виставки.

- І дійсно об’єднали покоління спільною метою, – розповідає Ольга Ралко. – Адже всі ми – і дорослі, й діти – любимо наше місто, яке постійно оновлюється, стає затишнішим, а головне – має унікальну природну красу. Відтворюючи будь-який куточок Вишгорода фарбами, глиною чи пластиліном, діти вчаться спостерігати і бачити, пізнають нове. Глибше відчувають місце, де живуть, задумуються – хто я, навіщо тут? А той, хто має відчуття і бачення прекрасного, лише примножуватиме красу навколо себе.

На виставку прийшли сім’ями, з дідусями та бабусями. І хоча кожен шукав творіння свого чада, безперечно не обходив увагою й інші. А їх було дуже багато: у техніках паперової пластики, моделювання, конструювання, ліплення, малюнка аквареллю, олійними фарбами та ін. І робота кожного, починаючи від найменших Єви Малиницької, Владислава Бакума, Володі Білошейкіна, вражала своєю неповторністю.

Привітавши гостей і дітей, директор закладу Наталія Кисіль зазначила, що кращі з робіт будуть відібрані для участі в обласному етапі виставок «Чарівна палітра» та «Український сувенір».

/Files/images/виставка 29 листопада 2013 1.jpg
/Files/images/виставка 29 листопада 2013.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.