Повернутися до звичайного режиму

Новорічна вистава казка для дітей із малозабезпечених та багатодітних родин міста «Не спляча красуня»

Незвичайну новорічну казку показали вихованці Вишгородського міського Центру творчості «Джерело» батькам, а потім і дітям із малозабезпечених та багатодітних родин міста.

Їх привітав із наступаючими святами заступник міського голови Олександр Ростовцев, який передав від Віктора Решетняка добрі побажання та солодкі подарунки для цих категорій дітей.Подарунком же від джерелят стала казка. Але,якщо до традиційних — «Снігова королева», «Дванадцять місяців», «Спляча красуня» — всі вже звикли,художній керівник закладу — режисер-постановник Тетяна Негоденко вибрала більш цікавий варіант, і в результаті з’явилася… «Неспляча красуня». Винною в усьому виявилась зла фея Зломоральда. Бо, якщо фея Краси (Юля Негоденко), фея Добра (Марійка Антонюк), Розуму (Рита Заїка) наділили новонароджену принцесу Вікторію (її роль у різному віці виконали Вікторія Щербина, Юлія Якубишина та Вероніка Сарафанова) своїми благодатними щедротами, то Зломоральда (Марина Іллєнок) — зачаклувала принцесу безсонням!

І як не намагалися допомогти їй фея Соня (Марійка Джунь), старий Хоттабич (Олена Уніцька), Омелько (Тетяна Негоденко) — нічого у них не вийшло. Зате якою яскравою вийшла подорож Країною Сну, де героїв казки зустрічали новорічними піснями — вокальний колектив Ганни Покровської, юна зірка Саша Тихан та студійці «Полузір’я» (вихованці заслуженої артистки Тетяни Халаш), таночком — маленькі ельфи (колектив сучасного танцю «Flash» Вероніки Кобзар).

Як порадував танцювальний колектив «Джерельце» Світлани Стащук (вона завжди додає нові елементи,знаходить сучасні обробки традиційних таночків. А казкової краси сценічне вбрання допомогла пошити для номера керівник шоу-студії мод «Фантазія» Олеся Халаш). Словом, було так гарно й весело, що навіть Омелькова піч пішла у танок!

…Але невже з принцеси Вікторії так ніхто й не зніме чари? Зніме! І зробив це… Дід Мороз (Сергій Хуторний), який завітав на свято разом зі Снігуронькою (Ярослава Сапон). З їх появою і пишно вбрана ялинка засяяла яскравими вогниками! І щасливішими стали казкові герої поруч із веселими Сніговичками, Сніжинками й Дідами Морозами гурту «Pa de danse» (керівник Катерина Барладян).

У казковій виставі взяли також участь вихованці театрального гуртка «АТОС» (керівник Ольга Хуторна),оу-студії мод «Фантазія» зі «Східним танцем»; ролі Короля і Королеви виконали Олег Костюков та Катя Іллєнок. Казкаря — Олена Шведенко. Словом, для дітей із малозабезпечених та багатодітних родин дружний джерельний колектив зробив очікування Нового року не менш радісним і казковим,ніж саме Новорічне свято. Браво (Валентина Яковенко. За матеріалами газети "Вишгород" від 28 грудня 2013 року №52)!/Files/images/Рсунок3.png

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.