Учасники гуртка сучасного танцю "Pas de dance" стали срібними призерами Всеукраїнського конкурсу хореографічного мистецтва "Квітневі викрутаси"

Учасники гуртка сучасного танцю "Pas de dance" під керівництвом Катерини Барладян вдруге стали срібними призерами Всеукраїнського конкурсу хореографічного мистецтва "Квітневі викрутаси", який відбувся у місті "Ніжин. Юні танцівники задоволені результатом і щиро вдячні Вишгородському міському голові Віктору Олександровичу Решетняку за підтримку і допомогу в реалізації їх планів.
Ми задоволені таким результатом, каже керівник колективу Катерина Барладян. . Колектив наш молодий, новостворений, працюємо під гаслом: «Прагнемо досконалості». Щиро дякуємо за допомогу в реалізації наших планів міському голові Віктору Решетняку. Саме за його підтримки «Pas de danse» «прокотився з вітерцем» у автобусі з м’якими сидіннями. Їхали з комфортом — діти, батьки, керівники. І не мали права не подякувати за це.

Підтримуючи традицію звітувати про досягнення, всім колективом завітали до Віктора Олександровича: показали нагороди,навіть заспівали про відомі ніжинські огірочки. І як сувенір вручили міському очільнику баночку цих

всесвітньо знаних маринованих корнішонів. Хай смакує!

Приємно вражена по-батьківському небайдужим ставленням мера до талантів. Тепер точно знаю, що наша справа — не марна, а важлива і потрібна. Будемо прославляти рідний Вишгород.

Прибудинкова толока__ (За матеріалами газети «Вишгород» від 04 травня 2013 року №18)

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.