Повернутися до звичайного режиму

Виставка образотворчого мистецтва "Я люблю Вишгород"

Таку назву мала виставка, яку підготували вихованці студії творчості «Ра» міського Центру творчості «Джерело» під керівництвом наставників Ольги та Олени Ралко.

Роботи аквареллю, акрилом – «Чарівне місто» чотирирічного Федора Федоряка, Маргарити Демської (8 років), «Дари рідної землі» Вікторії Пироженко (11 р.), «Формула 1 на воді» Сергія Борисевича (11 р.), «Яхти на Київському морі» Дарії Ковальчук (12 р.), «Вишгора» Олени Коцан (13 р.) та інші – відкрили виставку, яка на першому поверсі закладу буде постійною. А вже у залі поверхом вище педагоги розмістили усі шедеври своїх вихованців та їхніх батьків. Саме родинну творчість, коли батьки, бабусі підхоплюють те, що роблять діти, і починають творити разом, прагнули показати організатори виставки.

- І дійсно об’єднали покоління спільною метою, – розповідає Ольга Ралко. – Адже всі ми – і дорослі, й діти – любимо наше місто, яке постійно оновлюється, стає затишнішим, а головне – має унікальну природну красу. Відтворюючи будь-який куточок Вишгорода фарбами, глиною чи пластиліном, діти вчаться спостерігати і бачити, пізнають нове. Глибше відчувають місце, де живуть, задумуються – хто я, навіщо тут? А той, хто має відчуття і бачення прекрасного, лише примножуватиме красу навколо себе.

На виставку прийшли сім’ями, з дідусями та бабусями. І хоча кожен шукав творіння свого чада, безперечно не обходив увагою й інші. А їх було дуже багато: у техніках паперової пластики, моделювання, конструювання, ліплення, малюнка аквареллю, олійними фарбами та ін. І робота кожного, починаючи від найменших Єви Малиницької, Владислава Бакума, Володі Білошейкіна, вражала своєю неповторністю.

Привітавши гостей і дітей, директор закладу Наталія Кисіль зазначила, що кращі з робіт будуть відібрані для участі в обласному етапі виставок «Чарівна палітра» та «Український сувенір».

/Files/images/виставка 29 листопада 2013 1.jpg
/Files/images/виставка 29 листопада 2013.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.